Geräte und Zubehör
Persian honeycomb bark
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
335 g
Zutaten
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 335 g
Natrium
2246.3 mg
Eiweiß
16.7 g
Brennwert
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Fett
40.3 g
Ballaststoffe
9.2 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
286.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday
68 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lemon curd
20min
French onion dip
45min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Pineapple curd (TM6)
20min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Mango and ginger smoothie
5min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Banana oat clusters
55min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Peanut butter and chocolate custard
15min