Asian cucumber salad
TM5 TM6

Asian cucumber salad

4.0 (31 Bewertungen)

Zutaten

Cucumber salad

  • ½ Chinese cabbage (wombok), cut into pieces
  • 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
  • 1 - 2 continental cucumbers, spiralised
  • 1 carrot, spiralised
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 1 sprig fresh mint, leaves only
  • 60 g roasted unsalted peanuts

Dressing

  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
  • 1 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
  • 1 tsp shiro (white) miso paste
  • 30 g lime juice
  • 3 tsp coconut sugar
  • 50 g Japanese pickled ginger, cut into julienne
  • fresh coriander leaves

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
471.1 kJ / 112.2 kcal
Eiweiß
5.2 g
Kohlenhydrate
9.1 g
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
5.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte