
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Eiweiß
- 74.1 g
- Kohlenhydrate
- 16.6 g
- Fett
- 65.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 24.8 g
- Ballaststoffe
- 3.9 g
- Natrium
- 2088 mg
Alternative Rezepte
Pork fillet with mustard
35 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Cod with citrus butter
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min