Geräte und Zubehör
Anise-cured salmon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 14 Std. 10 Min
10 portions
Zutaten
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
4655.3 mg
Eiweiß
17.3 g
Brennwert
927.2 kJ /
220.8 kcal
Fett
11.3 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
13.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Festive lobster pâté
4 Std. 45 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Turmeric and tequila
24 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Chicken Liver Pate
25 Min
Scallops with pea purée
25 Min