![Seafood en papillote with saffron potatoes Seafood en papillote with saffron potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9C8DCA2A-9199-4F49-92BD-CA522C364AA2/Derivates/D5DB66C4-A9AB-46ED-9814-F51FD2055D6D.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Eiweiß
- 36.7 g
- Kohlenhydrate
- 11.5 g
- Fett
- 12.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7.3 g
- Ballaststoffe
- 2.6 g
- Natrium
- 703.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Fish soup
40min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min