
Kompatible Versionen
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Lobster
- ice cubes
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail uncooked (see Tips)
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots cut into halves
- 10 g fresh tarragon leaves only
- 10 g fresh chives cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Bread salad
- 20 g red capsicum cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 20 g extra virgin olive oil
- ground black pepper to taste
- 1 slice sourdough bread crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk cold
- sea salt to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper to taste
Serving
- salmon caviar to serve (optional)
- eschalot finely diced, to garnish
- extra virgin olive oil to drizzle
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 541.7 kcal / 2275.2 kJ
- Eiweiß
- 19.6 g
- Fett
- 44.8 g
- Kohlenhydrate
- 13.9 g
- Ballaststoffe
- 6.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.2 g
- Natrium
- 1304.7 mg
Alternative Rezepte
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Asian-style mussels
30 Min
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Fish soup
40 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Scallops with pea purée
25 Min