
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 5 cm piece fresh ginger peeled
- 50 g fresh oyster mushrooms
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing
- 800 g coconut milk
- 2 tbsp red curry paste (see Tips)
- 3 tsp fish sauce (gluten free)
- 24 peeled, medium raw prawns with tails on (approx. 750 g)
- 80 g dried rice noodles
- boiling water for soaking
- micro herbs for garnishing (optional)
- fresh limes cut into cheeks, to serve
- Nährwerte
- pro 4 portions
- Brennwert
- 2320 kcal / 9744 kJ
- Eiweiß
- 177 g
- Fett
- 132.9 g
- Kohlenhydrate
- 104.6 g
- Ballaststoffe
- 11.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 101.6 g
- Natrium
- 7050.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pad Thai noodles with prawns
30min
Thai noodle and seafood salad
50min
Garlic prawns
25min
Hearty seafood chowder
1u.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
Hot and sour prawn soup
45min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Prawn and mushroom crepes
50min
Fish soup
40min
Balti coconut fish curry
50min
Prawn noodle curry
10min