
Geräte und Zubehör
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 29 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
Slow cooked beef
-
soy sauce60 g
-
sesame oil1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
star anise4
-
beef rump cap (see Tips)800 g
Wasabi mash
-
red potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)800 g
-
full cream milk200 g
-
butter30 g
-
wasabi paste to taste2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
Steamed greens
-
water500 g
-
bok choy (see Tips)1 bunch
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve (optional)1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
640 kcal /
2689 kJ
Eiweiß
71.137 g
Fett
24.448 g
Kohlenhydrate
31.133 g
Ballaststoffe
5.315 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stuffed tomatoes
50 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Mushroom sauce
20 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Thai red pork curry
35 Min