Steamed snapper, black beans and rice
TM6 TM5 TM31

Steamed snapper, black beans and rice

5.0 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 80 g fermented black beans (see Tips)
  • 1000 g water, plus extra for soaking beans
  • 4 garlic cloves
  • 5 eschalots
  • 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 40 g peanut oil
  • 20 g light soy sauce
  • 40 g Shaoxing wine
  • 1 tsp ground white pepper
  • 350 g jasmine rice
  • 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
  • 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)

Nährwerte
pro 1 portions
Brennwert
1125.9 kJ / 268 kcal
Eiweiß
29 g
Kohlenhydrate
19.7 g
Fett
7.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Ballaststoffe
2.2 g
Natrium
284.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte