Geräte und Zubehör
Matcha and mango frozen yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 18 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
full cream milk50 g
-
vanilla yoghurt450 g
-
matcha powder (green tea powder)1 - 2 tsp
-
frozen mango400 g
-
fresh pineapple cut into pieces (2 cm)150 g
-
fresh mango cheeks cut into slices, for garnishing2
-
fresh mint leaves only, for garnishing2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
70.3 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
1026 kJ /
244.3 kcal
Fett
4.7 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
39.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Beat the heat
23 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 h 50 min
Mint choc chip ice cream
4 h 15 min
Mini monsters
1 h 25 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 h 50 min
Miso fish with Asian greens
24 h 45 min
Mango salmon bowl
40 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 h 20 min
Marble cake
2 h
Fresh fruit punch
24 h 20 min
Avocado coconut ice cream
12 h 10 min
Acai berry bowl
10 min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 min