Geräte und Zubehör
Matcha and mango frozen yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 18 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
full cream milk50 g
-
vanilla yoghurt450 g
-
matcha powder (green tea powder)1 - 2 tsp
-
frozen mango400 g
-
fresh pineapple cut into pieces (2 cm)150 g
-
fresh mango cheeks cut into slices, for garnishing2
-
fresh mint leaves only, for garnishing2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
70.3 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
1026 kJ /
244.3 kcal
Fett
4.7 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
39.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Beat the heat
23 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pasta primavera
1 Std.
Mango Lassi
5 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Miso soup and sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Banh ran (sesame balls)
25 Std. 30 Min
Chocolate energy bars
1 Std.
Melon smoothie bowl
50 Min
Asian cucumber salad
10 Min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3 Std. 5 Min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1 Std.
Fortune cookies
2 Std. 5 Min
Acai berry bowl
10 Min