Asparagus and pipis (clams) risotto

Asparagus and pipis (clams) risotto

4.1 7 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions

Zutaten

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 sprigs
  • water
    1000 g
  • pipis (clams), purged (see Tips)
    1000 g
  • green asparagus trimmed (approx. 2 bunches)
    250 g
  • brown onion
    40 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    100 g
  • salt to taste
    1 - 2 tsp
  • fresh ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • lemon juice to serve (optional)

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 2003.6 mg
Eiweiß 46.5 g
Brennwert 2629.5 kJ / 626 kcal
Fett 13.7 g
Ballaststoffe 3.6 g
gesättigte Fettsäuren 2.9 g
Kohlenhydrate 76.4 g

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