Geräte und Zubehör
Beef buns
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
10 pieces
Zutaten
-
beef rump steak cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
sunflower oil plus extra for frying1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)120 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
water1 ½ tbsp
-
egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
331.2 mg
Eiweiß
9.5 g
Brennwert
712.2 kJ /
169.6 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Yum Cha
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Turmeric fried chicken
13 Std. 10 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Indonesian Vegetable Spring Roll
Keine Bewertungen
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 Min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 Std. 30 Min
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min