Geräte und Zubehör
Thai-style grilled pork skewers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 7 Std. 25 Min
12 portions
Zutaten
-
olive oil20 g
-
garlic cloves5
-
fresh coriander root and stem2 stalks
-
ground white pepper¼ tsp
-
piece palm sugar1
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
coconut milk100 g
-
pork fillet cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)680 g
-
warm water for soaking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
467.6 mg
Eiweiß
13.9 g
Brennwert
399.6 kJ /
95.1 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
1.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Sticky sesame chicken
40 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Asian nachos
40 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min