![Five spice duck with mushrooms and Asian greens Five spice duck with mushrooms and Asian greens](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2946825E-39C9-48CB-961D-159D78A883B1/Derivates/db5c00826724aef61426718919b089858d4b7fec.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Five spice powder
- 2 tsp Szechuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Duck
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 duck breasts, skin on
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp soy sauce
- 100 g Asian greens, cut into pieces
- 50 g broccolini, cut into thirds
- 2 tbsp honey
- 2 tsp sesame oil
- 4 fresh mushrooms, cut into slices
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Eiweiß
- 37.4 g
- Kohlenhydrate
- 27.5 g
- Fett
- 12.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2.9 g
- Ballaststoffe
- 4.3 g
- Natrium
- 1058.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Prawn and chicken laksa
40 Min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Fragrant Asian fish parcels
40 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Sicilian prawn salad
40 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min