Kompatible Versionen
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Eiweiß
- 47.4 g
- Kohlenhydrate
- 30.4 g
- Fett
- 44.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 18.8 g
- Ballaststoffe
- 7.7 g
- Natrium
- 378.4 mg
Alternative Rezepte
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Lemon caper butter
10 Min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Salmon and fennel risotto
30 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1u.
Tom kha prawns
25 min
Prawn saganaki with feta
35min
Chilli crab pasta
35min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min