Geräte und Zubehör
Seafood bisque
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
large raw prawns (250 g), peeled and deveined, reserving heads and shells10
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into halves1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic clove1
-
fresh thyme3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
water750 g
-
dry white wine50 g
-
rice of choice30 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
fresh scallops8
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into cubes (3 cm)1
-
calamari tubes cut into rings1 - 2
-
pouring (whipping) cream50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
836 mg
Eiweiß
19.7 g
Brennwert
1346.6 kJ /
321.9 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
15.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tuna dip
15 Min
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 Std. 15 Min
Fish soup
40 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Smoked Salmon Dip
10 Min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Quark
3 Std.
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Fresh fig jam
55 Min