Geräte und Zubehör
Sliced Fish Tofu Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
fish bones cut in pieces (4 cm)100 - 200 g
-
cooking oil to grease2 tbsp
-
old ginger sliced15 g
-
spring onion tied in a knot6 stalks
-
dried scallops20 g
-
dried sole fish powder1 tbsp
-
water1600 g
-
fish fillet sliced400 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper adjust to taste1 tsp
-
cornflour (starch)2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optional)1 tsp
-
silken tofu cut in cubes300 g
-
tomatoes cut in wedges2
-
salt adjust to taste1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
fried garlic to garnish
-
parsley chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1287.5 mg
Eiweiß
25.7 g
Brennwert
1428.8 kJ /
341.5 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
6.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
KL Hokkien Noodles
35 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 Min
Ayam Pongteh
30 Min
ABC Soup
1 Std. 10 Min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 Std. 30 Min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Keine Bewertungen