
Geräte und Zubehör
Drunken Herbal Prawns
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 4 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
-
medium-sized prawns deveined and patted dry with paper towels800 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh ginger cut in thin strips3 cm
-
water150 g
-
black rice vinegar (optional)10 g
-
Chinese red dates rinsed and pitted10
-
dang gui (Chinese angelica root) cut in slices10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften1 tbsp
-
chicken stock powder2 tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
210 kcal /
878 kJ
Eiweiß
24 g
Fett
2 g
Kohlenhydrate
7 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
1982 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Reunion Dishes
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Yam Rice
45 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.