Geräte und Zubehör
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
spring onion cut in 3 cm pieces2 sprigs
-
fresh prawn whiskers removed400 g
-
salt1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
sugar30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
21 g
Brennwert
801 kJ /
191 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Fried Beehoon
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min