Geräte und Zubehör
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1333.5 mg
Eiweiß
23.4 g
Brennwert
1539.5 kJ /
366.6 kcal
Fett
28.3 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
2.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Favourites
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Pomegranate smoothie bowl with chia seeds
10 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min