Geräte und Zubehör
Seafood panzanella
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
770.4 mg
Eiweiß
26.5 g
Brennwert
1947.3 kJ /
463.5 kcal
Fett
26.4 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
29.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
500 calorie meals
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Thai-style fish cakes
30 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 Std. 5 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Spiralised vegetable soup
24 Std. 50 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min