Geräte und Zubehör
Steamed pistachio cheesecakes with mango
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra to garnish4
-
lime zest only, no white pith1
-
cornflour1 tbsp
-
raw sugar30 g
-
cream cheese150 g
-
smooth ricotta cheese drained120 g
-
eggs2
-
water500 g
-
fresh mango cheeks flesh only, diced2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
202.2 mg
Eiweiß
14.2 g
Brennwert
1991.7 kJ /
476 kcal
Fett
28.8 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.7 g
Kohlenhydrate
45.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Peas and jamon
40 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Gluten free breakfast pizza
1 Std. 20 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Omelette
30 Min