
Geräte und Zubehör
Cobb salad with buttermilk dressing
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
Salad
-
water1000 g
-
skinless chicken breast fillets (approx. 500 g), cut into 3-4 pieces2
-
eggs4
-
sweet corn cob silks and husk removed1
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
rindless bacon rashers (approx. 210 g), cut into pieces (1 cm)4
-
oil plus extra if needed20 g
-
iceberg lettuce cut into thin slices½
-
cos lettuce roughly torn½
-
watercress1 bunch
-
avocado cut into cubes (1 cm)1
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
Dressing
-
buttermilk130 g
-
cream cheese70 g
-
sour cream60 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
water40 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
fine salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Brennwert
285.6 kcal /
1200.1 kJ
Eiweiß
25.5 g
Fett
17 g
Kohlenhydrate
6 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Natrium
517.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Red pesto chicken salad
35 Min
Warm satay chicken salad
55 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min