Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Eiweiß
- 42.9 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 6.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3.3 g
- Ballaststoffe
- 0.1 g
- Natrium
- 154.5 mg
Alternative Rezepte
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min