
Geräte und Zubehör
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
14 pieces
Zutaten
Wasabi mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fine salt to taste1 pinch
-
wasabi paste to taste25 g
Asian crab cakes
-
lime zest only, no white pith½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)2
-
fresh crab meat or frozen crab meat, thawed250 g
-
soy sauce2 tbsp
-
eggs4
-
breadcrumbs100 g
-
plain flour70 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
white sesame seeds50 g
-
vegetable oil2 tbsp
-
Japanese pickled ginger to serve
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
264 kcal /
1110 kJ
Eiweiß
7.6 g
Fett
22 g
Kohlenhydrate
10 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
544.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Caesar salad dressing
10 min
Basil pesto
10 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Thai-style fish cakes
30 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min