Kompatible Versionen
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Dried cauliflower florets
- 1 cauliflower floret (medium to large)
Salmon cure
- 8 fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved
- water, for soaking salmon skin
- 100 g rock salt, plus extra pinch for soaking salmon skin
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 lemon, zested and juiced
- 100 g caster sugar
- 2 pinches ground white pepper
Parmesan gnocchi
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 300 g water
- 30 g kudzu (see Tips)
- water (iced)
Confit salmon
- 600 g water
- 500 - 550 g light olive oil
Cauliflower cream
- 30 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 400 g cauliflower, broken into florets
- 150 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
Salmon skin, cauliflower and assembly
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 220 g cauliflower, broken into florets
- 2 pinches salt, to taste
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, zest only, finely grated, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Brennwert
- 4990.3 kJ / 1188.1 kcal
- Eiweiß
- 39.2 g
- Kohlenhydrate
- 18.2 g
- Fett
- 108.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 25.8 g
- Ballaststoffe
- 2.5 g
- Natrium
- 5239.5 mg
Alternative Rezepte
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35min
Duck and cherry salad
45 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Wasabi mayonnaise
10min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Lavender honey ice cream
12 Std. 25 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Crab linguine
30 min