Geräte und Zubehör
Slow cooked chickpeas (TM5)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 26 Std. 5 Min
600 g
Zutaten
-
dried chickpeas250 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
stock paste of choice (optional - see Tips)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 600 g
Natrium
121.5 mg
Eiweiß
51.6 g
Brennwert
3976.5 kJ /
950.4 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
30.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
158 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Savoury potato and onion bake
1 Std. 30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Tofu scramble
25 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 Std. 20 Min
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min