Geräte und Zubehör
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
567 mg
Eiweiß
14.6 g
Brennwert
1441.5 kJ /
343.2 kcal
Fett
16.4 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
34.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Far Breton with prunes
2 Std.
Easy brioche
1 Std. 50 Min
Green Ombre Naked Cake
3 Std.
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 Std. 25 Min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Stewed prunes
55 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Filo spinach slice
55 Min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 Std. 15 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.