Geräte und Zubehör
Cheese and tomato bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 5 Min
12 slices
Zutaten
-
olive oil plus extra to grease (see Tips)20 g
-
onion cut into pieces70 g
-
water320 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour500 g
-
smoked cheese cut into cubes (1 cm)80 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into strips (5 mm)50 g
-
sunflower seeds20 g
-
pepita seeds20 g
-
sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
262.3 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
941.4 kJ /
224.2 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Durban naan
1 Std. 45 Min
Mini cheese scones with savoury butter
30 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Turkish Flatbreads
2 Std. 10 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min