Geräte und Zubehör
Saffron and cardamom poached pears
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
2 portions
Zutaten
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
70.2 mg
Eiweiß
1.1 g
Brennwert
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
84 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Ribollita
50 Min
Mint sauce
5 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Fruit coulis
10 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min