Geräte und Zubehör
Almond and pear tart
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds100 g
-
caster sugar100 g
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plain flour plus an extra 1 tablespoon80 g
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eggs2
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milk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
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baking powder½ tsp
-
salt1 pinch
-
ripe pears peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)2
-
brown sugar for sprinkling
-
thickened cream to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
68.2 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
1543.4 kJ /
367.5 kcal
Fett
24.4 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
11.3 g
Kohlenhydrate
29.7 g
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