Geräte und Zubehör
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
10 portions
Zutaten
French chicken liver pâté
-
onion (approx. ½ onion)80 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
chicken livers trimmed250 g
-
Port or Madeira wine60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Port Jelly
-
gold strength gelatine leaf1
-
ice cold water to soak
-
Port or Madeira wine100 g
-
bread of choice, to serve
-
cornichons to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
39 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
701.2 kJ /
167.6 kcal
Fett
13.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 Std. 25 Min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Lemon caper butter
10 Min
Far Breton with prunes
2 Std.
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min