Geräte und Zubehör
Beetroot and horseradish relish
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
16 portions
Zutaten
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
94.7 mg
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
104.6 kJ /
25 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 Min
Sourdough potato bread
5 Std.
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Santa Maria Dry Rub
5 Min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 Std. 20 Min
Brown rice
50 Min