Geräte und Zubehör
Beetroot and horseradish relish
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
16 portions
Zutaten
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
94.7 mg
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
104.6 kJ /
25 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Salsa verde
5 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 Std. 30 Min
Tzatziki
Keine Bewertungen
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min