Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Brennwert
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Eiweiß
- 13.4 g
- Kohlenhydrate
- 31.6 g
- Fett
- 44.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 28.4 g
- Ballaststoffe
- 2.4 g
- Natrium
- 306.8 mg
Alternative Rezepte
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Gin and lime pie
3h 10 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min