Geräte und Zubehör
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Kiwi coulis
-
kiwifruit (approx. 120 g), peeled2
-
caster sugar30 g
-
lemon juice½ tsp
Semi-freddo
-
eggs separated2
-
caster sugar50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
71.5 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1084 kJ /
258 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
17.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Yoghurt dressing
10 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Milk jellies with poached stone fruit
5 Std.
Cheesy biscuits
1 Std. 25 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Herbed lavosh
55 Min