Potato, bacon and cheese tortilla

Potato, bacon and cheese tortilla

3.1 30 Bewertungen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
10 portions

Zutaten

  • potatoes cut into large, even pieces (approx. 5 cm)
    600 g
  • water
    700 g
  • onion cut into quarters
    200 g
  • extra virgin olive oil
    300 g
  • eggs
    8
  • baking powder
    15 g
  • sea salt
    1 tsp
  • garlic clove chopped
    1
  • bacon cut into cubes
    100 - 120 g
  • mozzarella grated
    150 g

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 645.7 mg
Eiweiß 12.6 g
Brennwert 1026 kJ / 244.3 kcal
Fett 17.7 g
Ballaststoffe 1.7 g
gesättigte Fettsäuren 4.9 g
Kohlenhydrate 8.2 g

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