Geräte und Zubehör
Apple tart (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
8 slices
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter to grease
-
plain flour to dust
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract½ tsp
-
water50 g
Topping
-
apples peeled and cored (cut into halves or quarters to fit through feeder tube - see Tips)1000 g
-
white sugar30 g
-
unsalted butter20 g
-
honey warmed, to brush (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
17.8 mg
Eiweiß
2.7 g
Brennwert
1015.7 kJ /
242.8 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Kohlenhydrate
37.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 Std. 45 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Citrus syrup
25 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Citrus salt
35 Min
Chocolate Easter egg
1 Std. 20 Min
Pascualina
1 Std. 45 Min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3 Std.
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 Std.
Coconut milk
5 Min
Cranberry chocolate snack bars
1 Std. 40 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min