Geräte und Zubehör
Mushroom-stuffed mushrooms
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh cup mushrooms brushed clean (stems removed and reserved)16
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
butter40 g
-
olive oil20 g
-
eschalots cut into quarters60 g
-
garlic clove1
-
egg1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
523.5 mg
Eiweiß
10.1 g
Brennwert
1102.9 kJ /
262.6 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
1.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on: Mushrooms
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom stroganoff
20 Min
Chilli raita potato salad
55 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Raw apple pie
3 Std. 25 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Mushroom tart
50 Min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min