Geräte und Zubehör
Slow cooked veal stew
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
leek white part only, cut into slices (1.5 cm)100 g
-
carrot cut into slices (1.5 cm)150 g
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal cut into cubes (2-3 cm)1000 g
-
button mushrooms cut into quarters (or sixths if large)500 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour50 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
egg yolks2
-
ground white pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
497.9 mg
Eiweiß
39.1 g
Brennwert
1616.6 kJ /
386.4 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
15.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Oyster Mushroom Soup
Keine Bewertungen
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 Min
No-cook jam
24 Std. 15 Min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Rabbit stew
1 Std.
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Spiked and spicy veggie juice
10 Min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Warm wasabi potato salad
30 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min