Geräte und Zubehör
Slow cooked veal stew
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
leek white part only, cut into slices (1.5 cm)100 g
-
carrot cut into slices (1.5 cm)150 g
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal cut into cubes (2-3 cm)1000 g
-
button mushrooms cut into quarters (or sixths if large)500 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour50 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
egg yolks2
-
ground white pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
497.9 mg
Eiweiß
39.1 g
Brennwert
1616.6 kJ /
386.4 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
15.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thai Volcano Spare Ribs
2 Std.
Cauliflower Mash
Keine Bewertungen
Chicken and warm potato salad
55 Min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 Std. 10 Min
Beer Marinade
10 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Browned pork cubes
15 Min
Potato goulash
1 Std.
Egg white omelette
35 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.