
Geräte und Zubehör
Beef stew with gnocchi
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil70 g
-
gravy beef trimmed and cut into pieces (3 cm)800 g
-
red onion cut into wedges (3-4 cm)170 g
-
carrot cut into slices (1-2 cm)150 g
-
celery cut into slices (5 mm -1 cm)70 g
-
red capsicum deseeded and cut in pieces (2 cm)80 g
-
hot paprika to taste¾ - 1 tsp
-
water600 g
-
tomato paste30 g
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
allspice berries4
-
dried bay leaves2
-
dried thyme1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ¾ tsp
-
sea salt½ tsp
-
gnocchi (see Tips)500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
713.6 mg
Eiweiß
50.9 g
Brennwert
2724 kJ /
651.1 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
50.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Moroccan lamb with couscous
1 Std. 50 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
One Pot Noodles
30 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
No fail mash potato
20 Min
Creamy potato mash
30 Min