Geräte und Zubehör
Pork meatballs with couscous
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Meatballs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon zest only, no white pith½
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
-
dried oregano2 tsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
bread of choice, cut into pieces60 g
-
prosciutto cut into pieces4 slices
-
brown onion cut into halves½
-
garlic clove1
-
pork mince500 g
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil for greasing
Tomato sauce
-
tasty cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves50 - 80 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Herbed couscous
-
couscous400 g
-
boiling water400 g
-
lemon juice only½
-
salted butter1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1478.4 mg
Eiweiß
41.3 g
Brennwert
2953.8 kJ /
703.3 kcal
Fett
32.1 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
13.1 g
Kohlenhydrate
59.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Apricot chicken risotto
30 Min