Geräte und Zubehör
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 168 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
728 mg
Eiweiß
1.6 g
Brennwert
130.8 kJ /
31.3 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 Std. 30 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Raspberry crumble bars
40 Min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 Min
Homemade toasted muesli
30 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Fruity dream
10 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min