Geräte und Zubehör
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
262.7 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
731.4 kJ /
174.8 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Beef jerky
1 Std. 50 Min
Pulled pork burger
5 Std.
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min