Geräte und Zubehör
Beetroot, pear and blue cheese salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (optional) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
681.3 mg
Eiweiß
17 g
Brennwert
2237 kJ /
533 kcal
Fett
39 g
Ballaststoffe
12 g
gesättigte Fettsäuren
14.7 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Brandy cream
15 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.