Geräte und Zubehör
Stuffed zucchini
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
-
Emmental cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)150 g
-
zucchini (approx. 20 cm in length), cut into halves lengthways3
-
olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
water500 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
rindless bacon rashers cut into pieces (approx. 1 cm)100 g
-
cream cheese80 g
-
egg1
-
grated nutmeg1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
595.7 mg
Eiweiß
14.3 g
Brennwert
1062.7 kJ /
253 kcal
Fett
20.3 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
2.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Zucchini
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Savoury potato bundt
1 Std. 55 Min
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Veal pizzaiola
40 Min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min