
Geräte und Zubehör
Lamb stew
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
339 kcal /
1418 kJ
Eiweiß
14.84 g
Fett
30.57 g
Kohlenhydrate
1.17 g
Ballaststoffe
0.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Orange coloured eggs
Keine Bewertungen
Vegetable-potato-meat purée
35 Min
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Pumpkin soup
35 Min
Pumpkin soup
35 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Creamy mushroom soup
20 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11 Std.