Geräte und Zubehör
Lamb stew
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
14.84 g
Brennwert
1418 kJ /
339 kcal
Fett
30.57 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
1.17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Four Heavenly Kings
Keine Bewertungen
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Bolognaise sauce for two
20 Min
Sambal Belacan
10 Min
Orange curry dressing
10 Min
Tomato rice
30 Min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Quick fruit sorbet
10 Min