Geräte und Zubehör
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
Zubereitung 35 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Orange Butter
-
orange1
-
unsalted butter softened4 oz
-
honey1 tbsp
Bacon Stuffing
-
day old bread cubed (see Tip)5 oz
-
yellow onions quartered6 oz
-
baby carrots halved3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
garlic clove1
-
fresh sage leaves4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bacon sliced (½ in.)4 oz
-
chicken broth4 oz
Orange Roast Chicken
-
whole chicken organic, giblets and neck removed from cavity1
-
salt to season, to taste
-
ground white pepper to season, to taste
-
fresh sage leaves10
-
rainbow carrots peeled16 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
738 mg
Eiweiß
31 g
Brennwert
2615 kJ /
625 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spring Into Easter
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 h 10 min
Cajun Chicken Gumbo
1 h 45 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 h
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 h 40 min
Sous-Vide Sausage Ragù
2 h 25 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Mushroom and Beef Burger
1 h
Chicken Pesto Tagliatelle
1 h 5 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Chicken Parmesan
1 h 10 min