Geräte und Zubehör
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chilli destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1003 mg
Eiweiß
34 g
Brennwert
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Fett
33.4 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6hod. 45min.
Teriyaki chicken thighs
2hod. 10min.
Steamed Scallion Rolls
3hod.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2hod.
Browned beef cubes (medium)
15min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min.
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6hod. 10min.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4hod. 50min.
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min.