Geräte und Zubehör
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 pieces
Zutaten
Dill cream
-
cream cheese room temperature and cut into pieces (4 cm)250 g
-
fresh dill leaves only, chopped finely4 sprigs
-
fresh chives cut into pieces6 sprigs
-
baby pickled capers drained1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice20 g
-
full cream milk20 g
Muffin mixture
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
zucchini cut into pieces (4 cm)100 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
self-raising flour300 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground paprika1 tsp
-
mustard powder2 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
dried dill¼ tsp
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
-
hot smoked salmon flaked into pieces (1 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
1415.6 mg
Eiweiß
22.2 g
Brennwert
2707.9 kJ /
647.2 kcal
Fett
43 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
24.5 g
Kohlenhydrate
43.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cafe-style muffins
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min
Apple strudel
1 Std. 20 Min
Little mug gingerbread houses
5 Std. 30 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 Std. 15 Min
Green pea and feta hummus wraps
10 Min
Milk chocolate hazelnut spread
15 Min
Energy breakfast bars
40 Min
Quick strawberry dessert
5 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min