Geräte und Zubehör
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 8 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Parfait au chocolat
-
pouring (whipping) cream300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
caster sugar100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tsp
Raspberry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice only½
Macerated summer berries
-
fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)300 g
-
caster sugar1 tbsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6.915 g
Brennwert
2347 kJ /
559 kcal
Fett
30.673 g
Ballaststoffe
4.337 g
Kohlenhydrate
65.117 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Chocolate fondant cake
40 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Tzatziki
15 Min
"Little house" slice
6 Std. 30 Min
Miso corn purée with almond ricotta
3 Std. 20 Min
Roasted carrot dip
1 Std.
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 Std.
Sundried tomato hommus with crackers
1 Std. 15 Min